Korsi mindahkeun pasien angkat listrik waterproof

Katerangan pondok:

Bubuka
Korsi mindahkeun pasien angkat listrik mangrupikeun jinis alat pikeun ngangkat pasien sareng nransferkeun dina ranjang sakit, ruang tamu, kamar mandi, sareng luar ruangan jsb. Ieu operasi listrik, penanganan non manual.Korsi mindahkeun pasien angkat listrik mangrupikeun pembantu anu saé pikeun para pangasuh sareng anggota kulawarga, beban gratis pikeun angkat invalid sareng nransferkeunana, ngaleupaskeun diri sareng cara asuhan anu langkung efisien.Angkat listrik korsi mindahkeun pasien téh mibanda multi fungsi - lift sabar / mindahkeun sabar / / korsi commode / korsi mandi / korsi roda.


Rincian produk

Tag produk

Video produk

spésifikasi

Ngaran Produk Korsi mindahkeun pasien angkat listrik
Modél No. XFL-QX-YW01
Bahan Beusi, Plastik
beurat loading maksimum 150 kg
Sasayogian tanaga Batré, tiasa dieusi deui
kakuatan dipeunteun 96 W
Voltaseu DC 24 V
Rentang angkat 25 cm, ti 40 cm nepi ka 65 cm.
Diménsi 123 * 72,5 * 54,5 cm
Tingkat tahan cai IP44
Aplikasi Imah, rumah sakit, panti jompo
Fitur Angkat listrik
Fungsi Mindahkeun pasien / angkat pasien / wc / korsi mandi / korsi roda
Patén Sumuhun
kabayang Dua roda hareup kalayan rem
Lebar panto, korsi bisa ngaliwat Sahenteuna 55 cm
Ieu suites pikeun ranjang Jangkungna ranjang ti 11 cm nepi ka 63 cm

Panto kedah langkung ti 55 cm lebar, sareng jangkungna ranjang kedah ti 11 cm dugi ka 63 cm, Kursi tiasa dianggo dina dua syarat ieu.

xf2213

Keunggulan Produk

XFSDAD

1) Trending Anyar - angkat listrik, operasi non manual
2) Jangkungna korsi bisa disaluyukeun otomatis, mindahkeun pateint ti ranjang ka ruang tamu, kamar mandi, sarta outdoor jsb.
3) Waterproof, tingkat IP44, éta bisa dipaké salaku korsi mandi keur ditumpurkeun.
4) umur panjang, umur batre 1000 kali ngecas, umur mesin 10,000 operasi bunderan luhur sareng ka handap.
5) Meet multi ngagunakeun tujuan, sakumaha Powered toilét lifts, stool pancuran, alat gerak sabar, korsi roda.
6) Angkat pasien listrik tiasa dioperasikeun 500 kali saatos batré dicas pinuh.Janten hiji waktos ngecas nyugemakeun saminggu damel.

Aplikasi

1 rumah sakit, klinik 2 panti jompo 3 imah

Dimaksudkeun pikeun

Korsi transfer angkat listrik dimaksudkeun pikeun sepuh, jalma cacad, pasien, ranjang sareng cacad.

XFSADASD

Ngagunakeun tips

1) Simpen panutup plastik dina kadali joystick sareng selapkeun tungtung plastik dina liang wadah batré sateuacan dianggo salaku korsi pancuran.

SADSADSA
SADFGG

2), Punten ulah ngantepkeun mesin damel nalika ngecas.
3), Mangga bageur nawaran reureuh di teu soak mesin dina cai, sanajan éta waterproof, tingkat waterproof nyaeta IP44.
4) Tetep garing dina biasa lamun teu dipake.

Angsuran

SADSADASD

1) Kumpulkeun pigura korsi heula, selapkeun batang pangrojong dina dasarna
2) Pasang rod push listrik dina pigura, ngalereskeun screws dina tungtung handap rod push.
3) Pasang rel pungkur dina batang pangrojong.
4) Ngalereskeun screw dina luhureun push rod
5) Pasang cinyusu klip leutik, selapkeun tungtung cinyusu kana liang dina rel.
6) Pasang pelat korsi dina pigura


  • saméméhna:
  • Teras: