Powered toilét lifts pikeun manula

Katerangan pondok:

Perkenalan produk
Angkat toilét anu dikuatkeun nyaéta jinis alat angkat toilét anu ngabantosan jalma sepuh atanapi cacad turun / naék ka jamban, éta tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngatasi masalah gerakan awak anu teu pikaresepeun anu timbul ku umur, Nalika jalma ngahontal umur anu tangtu, éta beuki seueur. hese pikeun aranjeunna gerak pinter , sarta leungeun jeung suku maranéhanana jadi beuki loba lemah, sanajan maranéhna ngalakukeun saeutik kagiatan hirup , suku maranéhanana atawa hip bisa jadi gampang pegat, utamana maranéhna squat ka jamban keur toileting .Commode Angkat Toilet Mandiri kami mangrupikeun cara anu saé pikeun ngatasi masalah ieu, Angkat toilét listrik ieu ngabantosan jalma sepuh nangtung saatos tos réngsé, sareng ogé tiasa ngabantosan aranjeunna jongkok ka jamban sateuacan aranjeunna toilét.Éta ngabantosan jalma sepuh hirup mandiri sareng ngajaga privasi.


Rincian produk

Tag produk

Video produk

Data Téknis

Ngaran Produk:Powered toilét lifts
model:XFL-LWY-001 modél dasar
Fitur:Otomatis ngangkat luhur jeung ka handap
Bahan:Beusi, plastik
Sertipikat CE, RoHs
Sudut kemiringan:15°-16°
jangkungna korsi:Jangkungna ti 45 dugi ka 75 cm
Ukuran:57cm rubak, 65cm panjang, 47cm jangkungna

Kapasitas beurat:150 kg
kakuatan dipeunteun:96 W / 2 A
Sumber kakuatan:Daya listrik
Voltaseu:DC 24 V
Pikeun jalma:Jalma bariatric, peoson manula, pasén
jalma cacad, jeung ibu hamil
Bising:Motor listrik ampir jempé nalika operasi

Éta ngabantosan jalma sepuh asup atanapi mareuman jamban nalika aranjeunna hoyong ka jamban, ngirangan nyeri dina suku sareng hip, sareng ogé ngirangan résiko ragrag, nyayogikeun genah anu hadé pikeun jalma anu ngagaduhan masalah squat ka jamban.

Kumaha ngajalankeunana?

1), Gampang Mindahkeun sabar tina korsi roda ka korsi panumpang hareup tanpa ngangkat ditahan ku leungeun.Ku kituna eta ngaleupaskeun caregivers.
2), Angkat listrik, sanés angkat manual, janten nyumponan tren énggal.
3) Kasalametan, catu daya nyaéta batré, sareng batré ieu batré anu tiasa dicas deui ion litium, teganganna DC 24 V, 4000 m AH, ku kituna pangguna henteu hariwang ngeunaan listrik ngareureuwas.
4), Tahan cai.Modél ieu waterproof ogé, tingkat waterproof nyaeta IP44, éta bisa dipaké salaku korsi mandi ogé.
5), Jangkungna korsi bisa disaluyukeun otomatis tina 40 m ka 65 cm .The ngangkat rang nyaeta 25 cm.
6), ayunan tiasa ku liang commode pikeun toilet.
7), Beurat beban maksimum nyaéta 150 kg, 330 lbs.

asd

Naha Pilih kami?

Operasi gampang,Aya dua tombol pikeun ngadalikeun naékkeun jeung ka handap, sarta hiji tombol salaku kakuatan on jeung mareuman, sakali mesin diaktipkeun, Anjeun bisa lila mencet tombol naek jeung handap pikeun asup jeung mareuman jamban.Sakali anjeun ngaleupaskeun tombol, korsi bakal dikonci dina jangkungna tangtu nu peryogi nu gampang pikeun anjeun dina korsi atawa off korsi.
Pamasangan gampang,urang shipped manula Toilet Angkat Pitulung on 90% dirakit, mun anjeun nampi eta, Anjeun ngan perlu nyabut panutup toilét aya on imah anjeun, sarta nempatkeun Kursi Commode kami leuwih toilet bowl.It moal ngalakukeun karuksakan kana kamar mandi Anjeun.
Gampang ngabersihan,korsi téh perlakuan palapis kakuatan, jadi beungeut pisan lemes, Anjeun ngan perlu make lawon baseuh pikeun ngusap eta.
Murah,Éta kirang ti satengah biaya pesaing urang, gampang pikeun nanggung éta.
Jangkungna nyaluyukeun tingkat suku, jangkungna suku bisa adjustable pikeun ngangkat sakabeh korsi guna nyocogkeun individu jangkung béda

Aplikasi Kami

Éta cocog pikeun jalma sepuh, jalma cacad fisik, awéwé hamil.
Patén Sumuhun, éta produk dipaténkeun

XFSADASD

Kaunggulan

1) Pangalaman Richer: Urang diadegkeun dina 2007. Nepi ka ayeuna, produk kami geus diékspor ka leuwih ti 40 nagara, kayaning Rusia, Australia, AS, Inggris, Jerman, Ukraina, Iran, Romania, Hungaria, Mexico, Brazil, Chili, Kanada, Spanyol, Kolombia, jsb Urang boga agén di AS, Australia, Singapura, Kuwait, Russia.etc, sangkan bisa nyadiakeun layanan tinggi ka klien kami.
2) Quality Higher: Urang boga tim profésional kalayan pangaweruh teknis na pangalaman managerial.Perusahaan kami parantos ngalangkungan sertifikasi sistem kualitas profésional, sertifikasi CE, sareng salaku anggota asosiasi daur ulang sumber daya nasional Cina.Sangkan urang bisa ngajamin kualitas pangalusna produk urang.

Patarosan customer

1).24-jam jasa Online
Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Tim penjualan kami bakal nyayogikeun anjeun 24 jam pre-sale langkung saé,
2).harga kalapa
Sadaya produk urang disayogikeun langsung ti pabrik.Jadi hargana saing pisan.
3).Garansi
Sadaya produk gaduh garansi sataun.
4).OEM / ODM
Kalawan 8 taun pangalaman dina widang ieu, urang bisa nyadiakeun konsumén jeung saran profésional.Pikeun ngamajukeun pangwangunan umum.
5).Distributor
Pausahaan ayeuna ngarekrut distributor sareng agén di sakumna dunya.Pangiriman gancang sareng jasa saatos penjualan profésional mangrupikeun prioritas kami, anu ngajantenkeun kami janten pasangan anu tiasa dipercaya.


  • saméméhna:
  • Teras: