Toilét Powered lifts model mobile kalawan kamar mandi

Katerangan pondok:

1. Bubuka
Modél ieu lifts toilét listrik téh batré Powered, sarta kalawan roda caster, jadi éta moveable, batréna téh rechargeable ion litium, sakali muatan pinuh, éta bisa lepas pikeun 2-4 minggu gawe.
Kusabab éta mobile sareng nganggo bedpan, ku kituna éta tiasa dianggo salaku korsi commode bedside di bangsal sareng pangkeng pikeun sepuh sareng jalma anu ditumpurkeun.
Angkat toilét listrik tiasa ngabantosan sepuh sareng cacad dina angkat sareng mareuman jamban nalika aranjeunna hoyong ka jamban, éta tiasa ngirangan résiko murag, ngaleungitkeun nyeri dina hip sareng suku sepuh, sabab tulang sepuh lemah.


Rincian produk

Tag produk

Video produk

Data Téknis

Ngaran Produk:Powered toilét lifts
model:XFL-LWY-002 modél Mobile
Fitur:Otomatis ngangkat luhur jeung ka handap
Kalawan batré, roda caster, backrest, ember removeable
Mobile Jeung backrest
Bahan:Beusi, plastik
Sertipikat :CE, RoHs
Sudut kemiringan:15°-16°
jangkungna korsi:Jangkungna ti 45 dugi ka 75 cm

Ukuran:57cm rubak, 65cm panjang, 47cm jangkungna
Kapasitas beurat:150 kg
kakuatan dipeunteun:96 W / 2 A
Sumber kakuatan:Daya batré, batré rechargeable
Voltaseu:DC 24 V
Pikeun jalma:Jalma bariatric, peoson manula, penderita cacad, sareng ibu hamil
Bising:Motor listrik ampir jempé nalika operasi
Éta mobile, bisa dipaké salaku korsi commode bedside,

Éta mobile, bisa dipaké salaku korsi commode bedside,

fitur urang

Peta Powered Lifting replikasi gerakan nangtung alam awak, Batré Powered Angkat Toilét Kursi bisa naek sabar nepi sanggeus toilet, dorong kuat ngajadikeun eta max 150kg beurat capacity.Raising tilted tanpa pusing, leuwih kaamanan pikeun jalma heubeul.
Angkat jamban modél mobile ieu nganggo roda konci, ku kituna tiasa ngalih sareng tiasa dikonci dina roda, janten langkung aman.
Éta kalayan ranjang ranjang, janten langkung gampang pikeun pasien anu teu pikaresepeun pikeun ngalih ka kamar mandi.Ember bisa dipiceun tina korsi.

Mobile 2

Éta mobile, bisa dipaké salaku korsi commode bedside,

Kumaha ngajalankeunana?

Angkat toilét listrik kami nganggo pengontrol, pengontrol ieu mangrupikeun magnet, éta tiasa dipasang dina pigura anu bahan beusi.
Pencét lila tombol tengah pikeun ngahurungkeun atanapi mareuman,
Pencét tombol naék pikeun angkat.
Pencét tombol ragrag pikeun turun.
Korsi tiasa dikonci dina jangkungna naon waé, saatos anjeun ngaleupaskeun tombol naék atanapi turun.
Hiji pencét kakuatan pareum, korsi bakal balik deui ka posisi panghandapna otomatis

Ukuran produk

Kami ngagaduhan dua ukuran modél ieu, ukuran biasa sareng ukuran tambah

asd1
asd2

Sertipikat

CE, Rohs, ISO

Patén

Leres, produk dipaténkeun.

Profil Perusahaan

téhnologi Xiangfali (Xiamen) co., Ltd mangrupa parusahaan panalungtikan sarta pamekaran bebas, Urang ngahususkeun dina produk terapi rehabilitasi, produk urang téh Powered toilét ngangkat korsi commode, tongkat leumpang lightweight sarta mesin cuci pancuran manusa, The Powered toilét lifts korsi dipaké dina imah, puseur asuhan, rumah sakit, puseur rehabilitasi, éta cocog pikeun manula, jalma cacad, ibu hamil, éta ngurangan nyeri nalika aranjeunna ngagunakeun jamban.


  • saméméhna:
  • Teras: