korsi mindahkeun sabar Powered Dipaké pikeun mindahkeun

Katerangan pondok:

produk ngawanohkeun
korsi ieu multi fungsi, éta bisa dipaké salaku korsi mandi, korsi angkat sabar, korsi mindahkeun sabar, korsi commode ditumpurkeun.Éta angkat listrik sareng catu daya batré, éta tiasa gampang angkat pasien tina ranjang ka jamban, sareng henteu kedah ngagentos pasien kana korsi sanés pikeun toileting.
Kisaran angkat nyaéta 33 cm, jangkungna korsi tiasa disaluyukeun tina 40 cm dugi ka 73 cm, janten cocog pikeun sadaya ranjang.


Rincian produk

Tag produk

Video produk

Data Téknis

Ngaran Produk:Korsi mindahkeun pasien angkat listrik
model:XFL-QX-YW01-01
Bahan:Beusi 235#, plastik
warna:Bodas atanapi ngaropéa
Ukuran:73*45*98 cm

Voltaseu:DC 24 v tegangan low
MOQ:1 sapotong
istilah pamayaran:T/T, L/C
Waktos pangiriman:30 lembar pikeun 1 dinten, gumantung kana kuantitas pesenan.
Bungkusan:kotak karton kuat, hiji sapotong dina hiji karton

xfaa1
xfaa2

rinci produk

Beurat beban maksimum nyaéta 330 lbs, 150 kg.Ieu kalawan opat kabayang diputer, jeung dua roda hareup kalayan rem, Bahan tina roda pungkur téh logam, jadi eta pisan kuat sarta awét.
Batréna nyaéta batré anu tiasa dicas deui ion litium, umurna 1000 kali ngecas.
korsi téh waterproof, ku kituna bisa dipaké salaku korsi mandi keur ditumpurkeun atawa manula.
1. insinyur profésional nyadiakeun layanan sanggeus-jualan;
2.It pisan deukeut Xiamen Port, sarta angkutan téh merenah;
3. Narima pesenan leutik sarta nyadiakeun layanan OEM sadaya waktu;
4. waktos respon: 7 * 24H;
5. Kuring geus deeply kalibet dina parabot médis salila sababaraha taun, sarta kuring boga pangalaman euyeub dina perdagangan asing.

Profil Perusahaan

téhnologi Xiangfali (Xiamen) co., Ltd mangrupa parusahaan panalungtikan sarta pamekaran bebas, Urang ngahususkeun dina produk terapi rehabilitasi, produk urang téh Powered toilét ngangkat korsi commode, tongkat leumpang lightweight sarta mesin cuci pancuran manusa, The Powered toilét lifts korsi dipaké dina imah, puseur asuhan, rumah sakit, puseur rehabilitasi, éta cocog pikeun manula, jalma cacad, ibu hamil, éta ngurangan nyeri nalika aranjeunna ngagunakeun jamban.

xfaa3

  • saméméhna:
  • Teras: