Warta Industri

  • mindahkeun lifts tempat pamakéan

    Mesin shift listrik nyaéta pakakas shift perawatan mancén, modél mesin shift listrik utamana dibagi kana mesin shift umum jeung mesin shift médis, dua model shift listrik milik hiji kelas alat médis, Mesin shift universal ngawengku mesin shift manual, shift colokan. m...
    Maca deui
  • Ngabandingkeun mindahkeun sabar lifts parabot sarta pamakéan

    Anu mimiti, aya seueur fungsi mesin shift, sapertos ranjang, korsi roda, korsi toilét, angkat sareng mareuman mobil, sareng nyaluyukeun posisi sare pasien, ku kituna masalahna tiasa diganti ku mesin shift tina fungsi ieu salaku titik entri, pilari produk alternatif ...
    Maca deui
  • naon angkat pasien?

    mesin kapindahan Ieu adopts desain tipe kabuka sarta nutup, pikeun mantuan ngajawab cacad mobilitas ti korsi roda ka sofa, ranjang, toilét, korsi, jeung sajabana, antara masalah pindah silih, kitu ogé jamban, mandi jeung masalah kahirupan lianna.Toilet manula Beurat bersih: 28kg Ukuran pakét: 87 * 58 * ...
    Maca deui
  • Métode pamakean pikeun lift transfer listrik rumah tangga

    Mesin shift listrik bisa greatly ngurangan inténsitas gawé sarta résiko kaamanan perawat, perawat sarta anggota kulawarga dina prosés asuhan ditumpurkeun sarta semi-cacad manula, sarta ngaronjatkeun kualitas sarta efisiensi asuhan.shifter listrik rumah tangga mangrupakeun auxilia mobile profésional ...
    Maca deui
  • Precautions pikeun pamakéan lift mindahkeun listrik

    Mesin shift listrik pikeun ngajawab manula, nu cacad, penderita lumpuh, penderita bedridden, vegetative jeung mobilitas séjén jalma teu merenah masalah asuhan mobile, loba dipaké di panti jompo, puseur rehabilitasi, komunitas manula, kulawarga jeung tempat séjén.Dasarna tiasa janten iklan ...
    Maca deui
  • Naon fungsi korsi angkat angkat rumah tangga?

    Fungsi mesin shift rumah tangga téh diversified, nu bisa minuhan kaperluan asuhan kulawarga umum.Ieu mangrupikeun alat médis bantu rumah tangga kalayan opat fungsi ngageser ranjang, korsi roda, mandi toilét sareng rehabilitasi leumpang dina hiji mesin.Lift transfer pindah ka imah ch...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2