Weijun ngadamel koleksi énggal pikeun jalma Anjing

ku Maya Jade Penjualan▏Maya@weijuntoy.com▏26 Agustus 2022

Anjing tiasa janten sumber kanyamanan anu saé pikeun murangkalih - sanaos aranjeunna nuju diajar pelajaran hirup anu sesah.Iraha waé budak ngarasa hanjelu, ambek, atanapi sieun, aranjeunna tiasa teras-terasan ka piaraan.Petting sareng cuddling anjing ogé parantos ditingalikeun pikeun ngaleungitkeun setrés sareng ngabantosan jalma santai.

Anjing anu jadi populér jeung desainer urang dumasar kana gambar anak anjing, dijieun koleksi anyar ngaranna anjing dippaer.

zredf

Koléksi Popok Anjing ieu ngagaduhan total 6 desain.Unggal anak anjing leutik pisan dina ukuran, tapi sculpted vivid.When anjeun nempo kana panon maranéhanana, anjeun bisa ngarasakeun eta babakan.Naha urang ngaranan aranjeunna anjing popok?Sabenerna mah anak anjing jadi ngora, lucu pisan, kawas orok dina popok.Ngan kusabab hipu pikeun nyieun ekspresi anak anjing jadi vivid, barudak bakal murag asih jeung boneka ieu dina tetempoan kahiji maranéhanana nempo eta jeung hayang ngumpulkeun unggal deisign maranéhanana mini popok inohong anjing.

Bahan- Dijieun tina PVC kualitas luhur;Gaya lucu-dijieun sacara cermat sareng lukisan anu endah.

Ukuran- Jangkungna kira-kira 4cm

Aplikasi-

Gede pikeun nikmat Partéi, suplai Sakola, kado pésta ultah & toppers jajan.

Mini Cute Decor: Nice decor pikeun méja anjeun, windowsill, bedsides, patio, mobil jeung saterusna.Saé pikeun Pesta, Paskah, Thanksgiving, Natal, Ulang Tahun sareng acara-acara khusus anu sanés, Peri Miniatur sareng Asesoris Saé pikeun hiasan patung-patung di jero ruangan atanapi luar sareng pas sareng désa Taman Peri.

Bahan Aman: Produk ieu didamel tina plastik anu ramah lingkungan sareng henteu aya plasticizer, anu tiasa dipercaya, hampang, nyaman sareng teu bahaya pikeun awak manusa sareng lingkungan.Ieu kacida aman pikeun barudak.

Kaulinan anu pikaresepeun: Éta tiasa dianggo salaku hiasan ogé cara pikeun murangkalih diajar ngaidentipikasi jinis anjing piaraan.


waktos pos: Aug-29-2022