Tingali ka jero Pabrik Mini Toko Kadua Weijun Toys

ku Serena, Ékspor Penjualan▏serena@weijuntoy.com▏26 Agustus 2022

Pabrik inohong mini kadua Weijun Toys parantos beroperasi ti saprak Oktober 2021. Pabrik kaulinan kartun anu langkung énggal sareng langkung ageung ieu dirancang pikeun nampung produksi ODM Toys & OEM Toys pikeun nyumponan paménta naékna di pasar kaulinan global.Naha proyék cocooan kartun anjeun peryogi sababaraha ngungkulan dasar, prototipe 3D anu dirarancang sapinuhna, atanapi produksi massal skala pinuh, Weijun Toys gaduh bakat sareng sumber pikeun ngabantosan anjeun dina ngawujudkeunana.

Pabrik mini inohong kadua Weijun Toys parantos beroperasi saprak Oktober 2021

Sichuan weijun ngalawan kakuatan crunch di Cina
Ayeuna anjeun pasti parantos nguping yén krisis kakuatan di China parantos ngabahayakeun produksi cocooan kartun di sababaraha daérah, mareuman pabrik sareng ngirangan produktivitas.Kalayan dua pabrik mini anu diilikan urang, di sababaraha bagian Cina, Weijun Toys luput tina masalah sapertos kitu.Hiji pabrik inohong mini atawa sejen atawa sakaligus, Weijun Toys meunang pakasaban rengse, dina waktu!

SICHUAN WEIJUN ayana di jantung Cina
Wewengkon basisir Cina laun-laun kaleungitan kaunggulan salaku daérah manufaktur cocooan kartun - Biaya naékna gancang, tina gajih dugi ka pajak dugi ka nyéwa lahan, sedengkeun Sichuan di daérah tengah, mimiti bersinar kalayan biaya anu langkung handap sareng sumber tenaga kerja anu langkung stabil. .Kauntungan ieu langkung atra pas-COVID19.

SICHUAN WEIJUN VIA CHINA-ÉROPA KARETAN KARAKTER
Kusabab karéta angkutan barang Cina-Éropa munggaran angkat dina Maret 2011, jasa ieu parantos ngahontal langkung ti 160 kota di 22 nagara Éropa, kalebet.Rusia, Bélarus, Spanyol, Perancis, Walanda, Jérman, Polandia, Finlandia, Czech, Austria, Hungaria, Italia ... Ieu boga kaunggulan jadwal stabler, pangiriman speedier & ongkos handap, dibandingkeun jeung angkutan laut kiwari skyrocketing.

SICHUAN WEIJUN KURANG KAPANGERAN COVID19
Salaku hub manufaktur ODM Toys & OEM Toys, operasi dasar di Dongguan bakal rudely interrupted, ayeuna lajeng.Pabrik tokoh mini Sichuan kami ayana di zona industri anu teu biasa, henteu konvensional sareng énggal, di luar kota, sareng kamungkinan henteu kapangaruhan ku COVID19.


waktos pos: Aug-29-2022