"Gagas kaulinan anu teu katingali" McDonald's Jepang ngadorong kaulinan batang Doraemon

Ku Ada Lai/ Ada@weijuntoys.com /23 Agustus 2022

Tag:KaulinanGaing, Kaulinan Dpanyalur,Kaulinan STEM,Toys atikan,Statuette

Tip inti: Nganut tradisi "IP Harvester" McDonald's, éta kalebet elemen teka-teki STEM.

Foreword

McDonald's munggaran ngenalkeun Happy Meal di 1979, kalayan cocooan anu disarengan ku tuangeun.Mangtaun-taun, strategi ieu ngajantenkeun jutaan McDonald - éta ngajual 1,5 milyar kaulinan sataun sareng parantos disebat "raksasa kaulinan anu teu katingali" sareng "distributor kaulinan panggedéna di dunya" ku média.

McDonald's Happy Meals ngaluncurkeun séri kaulinan Doraemon Happy Free Study na di Jepang dina 5 Agustus. Dina tradisi "IP Harvester" McDonald's, cocooan éta diideuan ku IP Jepang populér "Doraemon", tapi éta ogé unik sabab diseduh ku STEM. .

Gelombang kahijiTanjeunna Amazing Teleskop

budak (1)

Anjeun teu ngan bisa ningali hal di kajauhan, tapi anjeun ogé tiasa gabung kartu kartun Doraemon maén.

Gelombang kahijiMagicDiakritikWaterFkacapi suling

budak (2)

produk nu boga lima palabuhan suntik cai, nu ogé port hawa-niupan.Jumlah cai anu béda-béda bakal ngarobah nada suling.Hayu anak ngalaman prinsip generasi sora, tapi ogé éksplorasi anak ngeunaan cara anyar maén.

Gelombang kahijiOverlappingColorCngagantungEékspérimén

budak (3)

Dina suku patung Doraemon, aya tilu warna primér, beureum, koneng jeung biru.Ngaliwatan kombinasi tumpang tindihna potongan warna béda, Rupa-rupa kelir bisa dicampurkeun, ku kituna barudak bisa ngarti komposisi kelir.Naon deui, kolotna bisa maréntahkeun barudak maranéhanana pikeun nempatkeun potongan warna dina objék warna béda jeung lalajo robah warna ka warna.

Gelombang kahijiTanjeunnaTranformasiCamera 

budak (4)

Hareup kartu marengan produk mangrupa Gambar Doraemon biasa na A pola aksésori misah dina tonggong.Dina pencét tombol A, kartu muterkeun gancang, sarta Doraemon katempona maké aksésori dina pangaruh ingetan visual.produk ogé hadir kalawan kartu kosong pikeun barudak bebas muter .

Gelombang kaduaTanjeunna DorameiMiniaturMiror

budak (5)

Produk ieu sabalikna ti gelombang mimiti pangaruh teleskop, ngaliwatan rentang lénsa, visi objék bakal jadi leutik.

Gelombang kaduaMetalDétéktor

budak (6)

Dasar beureum sabenerna ngandung beusi, sedengkeun suku Doraemon boga magnet.Nalika duaan nyampeurkeun, Doraemon ngangkat leungeunna.
Henteu ngan éta, tapi barudak ogé bisa ngagunakeun Doraemon gaib ieu dina kahirupan, pikeun ngaidentipikasi naon beusi jeung naon henteu.

Gelombang kaduaTheMirorTest

budak (7)

Produk ieu dilengkepan ku dua kaca spion, anu disimpen dina sudut anu béda supados barudak tiasa ningali gambar Doraemon anu béda dina kaca spion.

Gelombang kaduaObservasiBox

budak (8)

Ieu kotak observasi, kalawan kaca pembesar sorangan, sarta teu ukur kartu observasi cocog, tapi ogé item nu sejen bisa nempatkeun.

Set pinuh ku dalapan produk bakal dileupaskeun dina dua gelombang, dipirig ku lambar panalungtikan ku kituna barudak bisa ngarekam sababaraha papanggihan anyar dina kaulinan panalungtikan.

budak (9)


waktos pos: Aug-29-2022