Sabaraha biaya upami urang hoyong ngadamel Gambar sorangan di pabrik kaulinan Wei Jun?

y5ed

Sabaraha biaya upami urang hoyong ngadamel Gambar sorangan di pabrik kaulinan Wei Jun?

Sakumaha anjeun terang, seueur perusahaan ngembangkeun maskot atanapi kotak buta sorangan pikeun merek sareng pamasaran,ogé loba deisgns lauch kaulinan inohong sorangan sarta sells pisan remarkbly.

Lengkah 1: Bagikeun ide anjeun ngeunaan naon anu anjeun hoyong laksanakeun (Hiji ngarujuk gambar atanapi file 3D), kuantitas, bungkusanmétode.

Anjeun tiasa nyarioskeun ka kami ngeunaan ide anjeun, naon anu anjeun hoyongkeun?Éta inohong karton?Atawa tokoh Anime?Gambarna bakal janten manusa atanapi sato sato?Kirimkeun kami gambar anu anjeun tiasa mendakan caket kana objék idéal anjeun, sareng penjualan kami bakal resep ngabantosan anjeun.Saatos konténna parantos dikonfirmasi, sababaraha klien gaduh desain sorangan anu tiasa ngawangun modél 3D pikeun aranjeunna, aya anu henteu.

Lengkah 2: (nyandak ngeunaan 3-7 dinten):

Kami gaduh tim desainer anu tiasa ngabantosan anjeun ngadamel modél 3D, Upami anjeun tiasa nyayogikeun file 3D maka kami tiasa motong léngkah ieu.

Lengkah 3 (nyandak ngeunaan 7-15 poé):

Nyitak modeling 3D ka prototipe, Muhun, bahan béda jeung harga proyék béda.hargana ti 300USD nepi ka rébuan nurutkeun kumaha hésé éta.Biasana kami nganggo résin pikeun nyitak prototipe, tapi sakapeung urang peryogi TPR, PU… Ieu bakal nurutkeun proejct atanapi sarat klien.Sakali kami réngsé prototipe inohong, urang tiasa ngadamel sampel packing, $300 per pcm ususally.

Lengkah 4 (nyandak ngeunaan 30-45days):

Mastikeun prototipe téh naon rék lajeng kami bakal muka molds nurutkeun eta.Per kapang $3,500- $4,500, sabaraha kapang bakal nurutkeun kana file 3d.Kadang-kadang hiji kapang teu cukup pikeun ngahontal bentuk urang hayang.Urang ngecas PVC molds $3,000 sarta ABS molds $4,500 biasana.

Lengkah 5 (nyandak ngeunaan 35-60days):

bakal nawiskeun sababaraha conto pra-produksi gratis teras ngamimitian produksi masal pikeun produk ahir sareng bungkusan (urang tiasa ngaropea).

Tanya Jawab

1.What nyaeta MOQ anjeun pikeun nyieun inohong design kuring sorangan?

Ti WJ, éta gumantung, urang ngalakukeun 3000pcs pikeun tiap desain sahenteuna.Naha éta luhur pisan?Sakumaha anjeun tiasa tingali, kami pabrik teu dagang parusahaan, urang nyieun untung ngan lamun aya hiji amonut tangtu pikeun kuantitas urutan.Ogé, anu ageung kuantitas pesenan, langkung mirah harga unit.

2.How goona Kuring nyaho lamun produk ahir naon atuh ngudag?

Ti WJ, tina unggal léngkah, kami bakal komunikasi sareng konpirmasi ti klien pikeun ngamimitian léngkah salajengna.Urang bakal confrim bentuk saméméh molding tahap jeung confrim warna saméméh produksi masal.Saatos réngsé prototye, urang bakal ngirim ka cilents sareng ditandatanganan ku cilents.Lamun prototye kudu ngarobah sababaraha rinci, ngan hayu jualan urang nyaho, urang taliti bakal nyandak catetan jeung pasamoan jeung departemen produksi, manggihan cara pangalusna sangkan produk ahir nepi ka ekspektasi Anjeun.

3. Dupi abdi gaduh hal husus kalawan inohong kuring?

Ti WJ, urang tiasa ngalakukeun parobahan warna, glow dina poék, glitter, sarta flocking, téhnik transparan.Atawa nambahkeun sababaraha aroma kana sosok anjeun sangkan aranjeunna nangtung kaluar.Ogé kami gaduh insinyur ngabantosan anjeun pikeun ngarancang.


waktos pos: Aug-29-2022