BEHIND-THE-SCENES: Pabrik Kadua Tokoh Plastik dina Waktos COVID-19

ku Apple Wong, Ékspor Penjualan▏apple@weijuntoy.com▏12 Agustus 2022

Weijun Toys ngawangun pabrik inohong plastik ka-2 taun 2020 nyayogikeun dunya kaulinan kalayan tokoh langsung pabrik, nalika wabah COVID-19 ngadominasi dunya.Perkebunan 107.639 ft², kitu!Saha sih dina pikiran katuhu na bakal nyieun kaputusan gélo kitu?Nya, kalayan hormat, CEO Weijun Toys, Mr. Deng Laixiang memang rada bajingan.Ssst...

PABRIK ANYAR DI WAKTU COVID-19
WHO nyatakeun COVID-19 darurat kaséhatan global dina 30 Januari 2020. Kalayan iman anu buta buta, Pak Deng masihan paréntah pikeun ngamimitian pangwangunan Sichuan Weijun Toys, pabrik inohong plastik ka-2 urang, dina bulan anu sami.Cucak~

Dina Oktober 2021, pabrik inohong plastik ka-2 Weijun Toys, Sichuan Weijun Toys sacara resmi beroperasi.Kalayan alat-alat produksi anu canggih, kapasitas produksi taunan 80 ~ 120 juta sét inohong langsung pabrik gampang dihontal.

CEO Weijun Toys, Bapak Deng Laixiang narima klien

Hiji rencana sigana impulsif
Petualangan anu direncanakeun sacara impulsif pikeun ngawangun pabrik figur plastik ka-2 di tengah Cina nyatana rencana mangtaun-taun.Bapak Deng geus lila sadar yén wewengkon basisir Cina laun leungit kaunggulan maranéhanana salaku hub manufaktur.Kalayan biaya tenaga kerja sareng lahan anu langkung handap, daérah sentral Cina mangrupikeun masa depan manufaktur inohong plastik.

GARIS Ipis ANTARA GENIUS & INSANITY
Penjualan kaulinan global ngahontal $ 104.2 milyar dina 2021, ngeposkeun pertumbuhan 8.5 persén langkung ti 2020, numutkeun Laporan Pasar Mainan Global NPD 2021.Salaku produsén inohong palastik pertengahan ukuran 20 taun, Weijun Toys indit babarengan jeung pasang jeung earned dibagikeun kami terhormat.

Ningali ka tukang, urang teras-terasan kagum kana tekad sareng kasabaran Pak Deng dina nyanghareupan tantangan.Gusti terang sabaraha réréncangan urang di Dongguan anu bangkrut pas-COVID-19.Tapi, Weijun Toys nangtung sareng bersinar langkung terang.


waktos pos: Aug-29-2022