Warta

  • Jenis Lift Pasien

    Jenis Lift Pasien

    1, Bisa jadi teuas pikeun ngurus anggota kulawarga anu teu bisa mindahkeun kalawan bébas sorangan.Jalma anu ngagaduhan masalah mobilitas sapertos kitu panginten peryogi bantosan bahkan pikeun tugas-tugas anu paling dasar sapertos pindah-pindah bumi, mandi, atanapi kaluar sareng ranjang.Salaku caregiver maranéhanana, anjeun ...
    Maca deui
  • mindahkeun lifts tempat pamakéan

    Mesin shift listrik nyaéta pakakas shift perawatan mancén, modél mesin shift listrik utamana dibagi kana mesin shift umum jeung mesin shift médis, dua model shift listrik milik hiji kelas alat médis, Mesin shift universal ngawengku manual s ...
    Maca deui
  • Ward miara korsi mindahkeun indispensable

    Ward miara korsi mindahkeun indispensable

    1, Perkenalan Korsi mindahkeun pasien angkat listrik mangrupikeun korsi mindahkeun perawatan bangsal anu penting pikeun penderita cacad, gampang angkat pasien tina ranjang, sareng nransferkeunana ti jero ruangan ka kebon pikeun leumpang luang, ngantunkeun bangsal sareng ngaraosan taman anu indah pikeun penderita, ku kituna tiasa ningkatkeun. aranjeunna ...
    Maca deui
  • Ngabandingkeun mindahkeun sabar lifts parabot sarta pamakéan

    Anu mimiti, aya seueur fungsi mesin shift, sapertos ranjang, korsi roda, korsi toilét, angkat sareng mareuman mobil, sareng nyaluyukeun posisi sare pasien, ku kituna masalahna tiasa diganti ku mesin shift tina fungsi ieu salaku titik entri, néangan produk alternatif ...
    Maca deui
  • Motorized Toilét Angkat Kursi

    Motorized Toilét Angkat Kursi

    1. Perkenalan Motorized toilét angkat korsi boga fungsi husus ngangkat sabar nalika aranjeunna toilét, éta ngajadikeun sabar bisa toilét ku sorangan tanpa bantuan ti lianna.Ngajaga privasi maranéhanana.2. Parameter téknis...
    Maca deui
  • naon angkat pasien?

    mesin kapindahan Ieu adopts desain tipe kabuka sarta nutup, pikeun mantuan ngajawab cacad mobilitas ti korsi roda ka sofa, ranjang, toilét, korsi, jeung sajabana, antara masalah pindah silih, kitu ogé jamban, mandi jeung masalah kahirupan lianna.Toilet manula Beurat bersih: 28kg Ukuran pakét: 87 * 58 * ...
    Maca deui