Tongkat leumpang multifungsi

Katerangan pondok:

produk ngawanohkeun
Multifungsi tongkat leumpang sagigireun fungsi dasar na leumpang tiwu, éta boga multi fungsi kayaning mp3 pamuter, lampu kedip-kedip LED, alarem, radio FM.Beurat Leumpang Tiwu dijieunna tina alloy aluminium, beuratna ngan 0.6kg, pisan gunana pikeun jalma sepuh. Intelligent Walking Sticks boga 10 gears jangkungna adjustable, sarta 2.5 pei gear, shortest 62 cm nepi ka 96 cm, éta cocog pikeun béda. jalma jangkung butuh.


Rincian produk

Tag produk

Nepangkeun

手杖说明书

Rincian produk

1) Antislip cecekelan bar, bahan cecekelan nyaeta ABS, jadi teu dieunakeun dina leungeun.
2) 10 gears jangkungna adjustable, ti 62 cm nepi ka 96 cm.
3) Lampu LED sapertos lampu kilat dina poék.
4) cangkir suku Tunggal atawa opat suku pilihan.
5) Rojongan kartu mémori TF.
6) Alarm sora nalika batré lemah
7) Langkung ti 100 desibel alarem sareng lampu beureum kedip-kedip.
8) Tombol silikon.

1(1)(1)

Batré

Kapasitas batré: 500mA
Ngecas pinuh:
Lampu 1.The bisa cahayana pikeun ngeunaan 3 jam.
2.The radio tiasa dianggo pikeun 6-7 jam
3.Alarm + LED kedip-kedip + lampu beureum kedip-kedip salila kira 3-4 jam
Ngecas tegangan jeung ayeuna: 5.5 3V, 0.7A
waktos ngecas batré: ngeunaan 3 jam.Panjang garis ngecas: 1m USB

Bahan

1) Aluminium alloy tube;2) cecekelan ABS;3) Tombol silikon

Kumaha ngajalankeunana.

2(1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali