Toilét listrik angkat korsi sareng kamar mandi

Katerangan pondok:

Nepangkeun
Korsi toilét angkat listrik Model Squatting diulas ku pan jongkok, pan jongkok ieu nyambung ka baskom jongkok di kamar mandi, éta ngagaduhan fungsi dasar angkat toilét.Jangkungna korsi tiasa disaluyukeun, ngabantosan jalma sepuh bangun sareng mareuman jamban, sareng ngirangan résiko ragrag sareng henteu pusing nalika pangguna nangtung.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

Ngaran Produk

Powered toilét lifts

model:

XFL-LWY-004 modél Squatting

Fitur

Otomatis ngangkat luhur jeung ka handap

 

Suite pikeun baskom toilét

 

Kalawan backrest, squatting pan

Bahan

Beusi,palastik

Sertipikat

CE, RoHs

Sudut kemiringan:

15°-16°

Jangkungna korsi

Jangkungna ti 45 dugi ka 75 cm

Ukuran:

57cm rubak, 65cm panjang, 47cm jangkungna

Kapasitas beurat

150 kg

kakuatan dipeunteun

96 W / 2 A

Sumber kakuatan

Daya listrik

Voltaseu

DC 24 V

Pikeun jalma

Jalma bariatric, peoson manula, pasén

jalma cacad, jeung ibu hamil

Geuning

Motor listrik ampir jempé nalika operasi

Nempatkeun kana baskom wc

Fitur

1) Sistem ngangkat otomatis, sistem ieu meniru gerakan nangtung alami manusa, kursus angkatna mulus pisan sareng nyaman.
2)Dilengkepan panci jongkok anu tiasa nyambung ka baskom jongkok.
3)Multi asesoris pikeun ngosongkeun makeup, anjeun tiasa nyabut pan squatting ieu upami anjeun henteu peryogi.
4) Armrests jeung backrests dirancang pikeun ngajaga alus.
5) Motor pamilih ampir jempé

Naha milih kami

Kalayan sepuh, manula gaduh seueur masalah dina fisikna, tulang sukuna beuki rapuh, gerakan naon waé dina skala ageung tiasa waé peupeus suku atanapi hip, sareng biasana aranjeunna gaduh masalah pikeun jongkok ka toilét baskom atanapi nutup wc stool , nalika maranéhna rék ngagunakeun toilet.
Kursi Commode Lifts listrik kami tiasa ngabéréskeun masalah anu parah ieu pikeun jalma sepuh, éta didamel ku listrik, Alat Angkat Bantuan Toilet Sepuh idéal ieu tiasa ngangkat pangguna sareng ogé tiasa nurunkeun pangguna ka WC, manula henteu kedah nyandak résiko pikeun jongkok sorangan. ka handap, Desain korsi commode anyar kami bisa nulungan gaya on dengkul jeung nyeri on dengkul, bari maranéhna toileting.
Toilet Assist Commode Kursi Kami anu ditumpurkeun ningkatkeun kualitas hirupna, ngantepkeun aranjeunna ka WC nyalira tanpa asisten ti saha waé, ngamungkinkeun aranjeunna hirup mandiri janten kanyataan, sareng aranjeunna bakal langkung percaya diri sareng privasi.Éta ogé tiasa ngahémat seueur artos pikeun asuhan ti pangasuh.

Ukuran

sedih123

Bungkusan

Hiji sapotong dikemas dina hiji karton, ukuran karton téh 65 * 58 * 65 cm, beurat kotor nyaeta 31kg.

Gambar pausahaan

téhnologi Xiangfali (Xiamen) co., Ltd mangrupa parusahaan panalungtikan sarta pamekaran bebas, Urang ngahususkeun dina produk terapi rehabilitasi, produk urang téh Powered toilét ngangkat korsi commode, tongkat leumpang lightweight sarta mesin cuci pancuran manusa, The Powered toilét lifts korsi dipaké dina imah, puseur asuhan, rumah sakit, puseur rehabilitasi, éta cocog pikeun manula, jalma cacad, ibu hamil, éta ngurangan nyeri nalika aranjeunna ngagunakeun jamban.


  • saméméhna:
  • Teras: