Toilét listrik angkat modél pinter pikeun pasien

Katerangan pondok:

Bubuka
Modél ieu toilét lifts Powered nyaéta kalayan panutup toilet pinter, Di sagigireun fungsi dasar miboga toilét ngangkat korsi, éta ogé boga dua fungsi husus beberesih bidet sarta korsi haneut.
Angkat toilét listrik ngabantosan jalma anu ngagaduhan panyakit dengkul atanapi hip atanapi stroke pikeun ngagunakeun jamban langkung merenah.


Rincian produk

Tag produk

Pedaran teknis

1) Fungsi dasar- ngangkat korsi toilét
Korsi angkat toilét listrik meniru gerakan nangtung alami manusa, janten saluyu sareng mékanisme biologis.
Korsi raises dina sudut Dengdekkeun of 15 °.It bisa dikonci dina jangkungna wae sakali ngaleupaskeun tombol naek atawa ragrag.Ieu meets sarat individu jangkung béda.
2) Dua fungsi husus- beberesih bidet jeung korsi haneut
Hal ieu dilengkepan panutup toilet pinter jeung beberesih bikang sarta korsi haneut.
Mibanda nozzle sprayer timer bersih, beberesih bikang sarta fungsi beberesih pungkur, anti jam wijaksana nyaéta beberesih bikang jeung jam wijaksana nyaéta pungkur beresih, éta gampang pikeun pindah.
korsi nu bisa dipanaskeun, éta haneut, brings Anjeun rasa nyaman nalika anjeun dina korsi ieu.Suhu korsi tiasa adjustable.

Bidet 1
Bidet

Parameter téknis

Ngaran Produk:Powered toilét lifts
model:XFL-LWY-003 modél panutup toilet pinter
Fitur:korsi haneut, beberesih awéwé, beberesih pungkur
Otomatis ngangkat luhur jeung ka handap
Bahan:Beusi, plastik
Sertipikat CE, RoHs
Sudut kemiringan:15°-16°
jangkungna korsi:Jangkungna ti 45 dugi ka 75 cm
Ukuran:57cm rubak, 65cm panjang, 47cm jangkungna

Kapasitas beurat:150 kg
kakuatan dipeunteun:96 W / 2 A
Sumber kakuatan:Daya listrik
Voltaseu:DC 24 V
Pikeun jalma:Jalma bariatric, peoson manula, penderita cacad, sareng ibu hamil
Bising:Motor listrik ampir jempé nalika operasi
Kalayan panutup toilet pinter, dua nozzles semprot bersih diri, suhu korsi bisa disaluyukeun.

Rincian Téknis

Pigura: Baja tahan karat, pigura ieu kuat sareng teguh
Panangan jaket: karét, éta anti skid.
Tutup wc : plastik.
Suku korsi diasupkeun kana tikar karét konéng pikeun ngahindarkeun sagala skid di lantai.
Motor: Dua motor aktuator linier ngadukung gerakan elevating korsi commode.
tegangan: DC 24 v tegangan, éta pisan lemah sareng aman pikeun pamaké
4.Patén
produk urang boga patén-patén, urang boga patén design penampilan.
5.Sertifikat
Sertipikat CE sareng ROHS ISO

Kumaha ngajalankeunana?

Angkat toilét listrik kami nganggo pengontrol, pengontrol ieu mangrupikeun magnet, éta tiasa dipasang dina pigura anu bahan beusi.
Pencét lila tombol tengah pikeun ngahurungkeun atanapi mareuman,
Pencét tombol naék pikeun angkat.
Pencét tombol ragrag pikeun turun.
Korsi tiasa dikonci dina jangkungna naon waé, saatos anjeun ngaleupaskeun tombol naék atanapi turun.
Hiji pencét kakuatan pareum, korsi bakal balik deui ka posisi panghandapna otomatis

Garansi

Garansi sataun

Ukuran produk

Kami ngagaduhan ukuran biasa sareng ukuran tambah pikeun sadaya angkat toilét kami.

Bungkusan

Hiji sapotong dina hiji karton, ukuran karton nyaéta 74 * 54 * 41cm, beurat kotor nyaéta 28 kg.
Éta 0,17 cbm per karton.


  • saméméhna:
  • Teras: