Angkat listrik mindahkeun Pasén tina korsi roda ka mobil

Katerangan pondok:

Nepangkeun
Jalma anu cacad atanapi pasien biasana ngagaduhan masalah pikeun ditransfer tina korsi roda ka mobil.Nalika caregiver atawa anggota kulawarga rék mawa aranjeunna kaluar ku mobil, maranéhanana kudu ngangkat tahan sabar atawa ditumpurkeun ku leungeun, lamun sabar geus gajih, éta biasana gawé teuas pikeun ngabéréskeun ngangkat nyekel mobil.Tapi kami jenis ieu korsi mindahkeun sabar bisa ngangkat sarta mindahkeun sabar tina korsi roda ka mobil pisan gampang.
Jenis korsi mindahkeun pasien angkat listrik ieu nganggo tempat tidur gantung, pas pisan sareng mobil anu sampurna, sabar tiasa gampang diangkat ku motor sareng ditransfer kana korsi panumpang payun.


Rincian produk

Tag produk

Video produk

Data Téknis

Ngaran Produk:Angkat listrik pasien mindahkeun korsi tipe ayunan
model:XFL-QX-YW02
Bahan:Beusi, Plastik, Nylon
beurat loading maksimum:150 kg
Sasayogian tanaga:Batré, tiasa dieusi deui
kakuatan dipeunteun:96 w
Tegangan DC:24 V
rentang angkat:25 cm, ti 40 cm nepi ka 65 cm.
ukuran:123 * 72,5 * 54,5 cm

Tingkat waterproof:IP44
Aplikasi:Imah, rumah sakit, panti jompo
Fitur:Angkat listrik
Fungsi mindahkeun Pasén / lift pasien / wc / mandi korsi / korsi roda
Patén:Sumuhun
kabayang:Dua roda hareup kalayan rem
Lebar panto, korsi tiasa ngaliwat sahenteuna 55 cm
Ieu suites pikeun ranjang:Jangkungna ranjang ti 11 cm nepi ka 63 cm

Fitur

1), Gampang Mindahkeun sabar tina korsi roda ka korsi panumpang hareup tanpa ngangkat ditahan ku leungeun.Ku kituna eta ngaleupaskeun caregivers.
2), Angkat listrik, sanés angkat manual, janten nyumponan tren énggal.
3) Kasalametan, catu daya nyaéta batré, sareng batré ieu batré anu tiasa dicas deui ion litium, teganganna DC 24 V, 4000 m AH, ku kituna pangguna henteu hariwang ngeunaan listrik ngareureuwas.
4), Tahan cai.Modél ieu waterproof ogé, tingkat waterproof nyaeta IP44, éta bisa dipaké salaku korsi mandi ogé.
5), Jangkungna korsi bisa disaluyukeun otomatis tina 40 m ka 65 cm .The ngangkat rang nyaeta 25 cm.
6), ayunan tiasa ku liang commode pikeun toilet.
7), Beurat beban maksimum nyaéta 150 kg, 330 lbs.

kaunggulan urang

1) Kualitas batré luhur, umur batre nyaéta 1000 kali ngecas, korsi tiasa angkat 500 kali saatos batré dieusi pinuh, janten biasana saminggu pikeun ngecas.
2) kualitas luhur mesin, The lifespan tina éta 10.000 bunderan luhur jeung ka handap.
3) FDA, ISO, CE sertipikat
4) produk dipaténkeun

Aplikasi Kami

Di bumi, rumah sakit, pusat terapi rehabilitasi sepuh.

XFSADASD

Profil perusahaan urang

téhnologi Xiangfali (Xiamen) co., Ltd mangrupa parusahaan panalungtikan sarta pamekaran bebas, Urang ngahususkeun dina produk terapi rehabilitasi, produk urang téh Powered toilét ngangkat korsi commode, tongkat leumpang lightweight sarta mesin cuci pancuran manusa, The Powered toilét lifts korsi dipaké dina imah, puseur asuhan, rumah sakit, puseur rehabilitasi, éta cocog pikeun manula, jalma cacad, ibu hamil, éta ngurangan nyeri nalika aranjeunna ngagunakeun jamban.

2

  • saméméhna:
  • Teras: