Korsi transfer asuhan angkat listrik pikeun pasien

Katerangan pondok:

1) Angkat listrik, catu daya batré
2) Korsi tiasa angkat 500 kali saatos batré dicas pinuh.
3) Umur batré nyaéta 1000 kali ngecas,
Umur mesin nyaéta 10.000 kali angkat
4) Beurat beban maksimum 150 kg, 330 lbs
5) Kadali jarak jauh angkat sareng turun
6) Kalawan bedpan removable handapeun korsi
7) Rentang angkat 30 cm


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Angkat listrik korsi mindahkeun pasien asuhan mangrupakeun jenis angkat sabar jeung korsi mindahkeun pikeun manula, ditumpurkeun sarta sabar.
Hal ieu diulas salaku operasi non-manual, tapi anyar trending ngangkat listrik, éta mantuan caregivers dina nransferkeun sabar ti sickbed ka toilét gampang, tanpa ngangkat nyekel jeung leungeun, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi asuhan, éta Kaluaran caregivers sorangan, jadi ieu motorized ngangkat sabar korsi mindahkeun mangrupakeun alat médis indispensable di bangsal, rumah sakit, imah jeung manula puseur asuhan.
Ieu waterproof, jadi sabar bisa mandi pancuran diuk dina korsi kalayan bantuan ti caregiver na,
Tingkat waterproof nyaéta IP44.Mangga ulah nempatkeun korsi dina cai.

spésifikasi

Ngaran Produk:

Korsi mindahkeun pasien angkat listrik

Modél No.

XFL-QX-YW05

Bahan

Baja, PU

Loading maksimum

150 kg, 330 pon

Sasayogian tanaga

Batré, batré litium ion rechargeable

kakuatan dipeunteun

96w/2 A

Voltaseu

DC 24 V/ 4000 mAh

Rentang angkat

Jangkungna: 30 cm,jangkungna korsiti 40 cm nepi ka 70 cm.

Diménsi

65*55*73cm

Tahan cai

Leres, IP44

Aplikasi

Imah, rumah sakit, panti jompo

Fitur

Angkat listrik

Fungsi

Mindahkeun pasien / angkat pasien / wc / korsi mandi / korsi roda

Patén

Sumuhun

kabayang

Dua roda hareup kalayan rem

Kontrol

Kadali jauh

Lebar panto, korsi bisa ngaliwat

Sahenteuna 56cm

Ieu suites pikeun ranjang

Jangkungna ranjang ti 9 cm nepi ka 70 cm

Ngaran sadaya bagian

safsd134234

Kaunggulan tina model ieu

1) Cecekelan dina duanana sisi hareup jeung sisi pungkur, handles anu foldable.Éta bisa ditunda tilu posisi up-datar-handap.Séred tombol dina cecekelan bisa ngarobah posisi handles.Caregivers bisa nyorong korsi ti dua sisi.
2) Ngadalikeun jarak jauh.Saatos kakuatan dina korsi ku mencét tombol handapeun footstep, pamaké bisa ngangkat korsi atawa ngantep eta handap ku controller jauh.
3) bedpan removable handapeun korsi.
4) Kisaran angkat anu langkung luhur, jangkungna korsi tiasa disaluyukeun tina 40 cm dugi ka 70 cm.Ieu cocog pikeun sickbed luhur.
5) Catu daya batré, batréna tiasa dicas deui, Kursi tiasa angkat 500 kali saatos batré dieusi pinuh, nalika korsi korsi kosong.
6) Bisa dipaké salaku korsi makan.Éta tiasa cocog sareng méja makan salaku korsi makan pikeun pasien.
7) Waterproof, tingkat waterproof nyaeta IP44.

Janten cocog pikeun

wad213

Kapasitas produksi

300 lembar per bulan

Pangiriman

Kami ngagaduhan produk stok siap pikeun pengiriman, upami kuantitas pesenan kirang ti 50 lembar.
1-20 lembar, urang tiasa ngilikan aranjeunna sakali mayar
21-50 potongan, urang tiasa ngilikan dina 3 dinten saatos mayar.
51-100 potongan, urang tiasa ngilikan dina 7 dinten saatos mayar.

Balanja

Ku hawa, ku laut, ku sagara tambah express, ku karéta ka Éropa.
Multi-pilihan pikeun pengiriman barang.


  • saméméhna:
  • Teras: