Angkat listrik ditumpurkeun korsi mindahkeun pikeun ditumpurkeun

Katerangan pondok:

Nepangkeun
1) Angkat listrik, Gampang mindahkeun pasien tina ranjang ka toilét
2) Rentang angkat 30 cm, cocog pikeun jangkungna korsi tina 30 cm dugi ka 70 cm.
3) Angkat pasien multifungsi / korsi mandi / korsi mindahkeun / korsi roda / korsi commode.
4) Waterproof
5) Kadali jarak jauh
6) Kalawan bedpan handapeun korsi.
7) Panangan sareng tonggong sapotong
Handles dina duanana sisi hareup jeung sisi pungkur


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

Ngaran Produk:

Korsi mindahkeun pasien angkat listrik

Modél No.

XFL-QX-YW06

Bahan

Baja, PU

Loading maksimum

150 kg

Sasayogian tanaga

Batré

kakuatan dipeunteun

96w

Voltaseu

DC 24 V

Rentang angkat

Jok: 30 cm, ti 40 cm nepi ka 70 cm.

Diménsi

65*57*73 cm

Tahan cai

Leres, IP44

Aplikasi

Imah, rumah sakit, panti jompo

Fitur

Angkat listrik

Fungsi

Mindahkeun pasien / angkat pasien / wc / korsi mandi / korsi roda

Patén

Sumuhun

kabayang

Dua roda hareup kalayan rem

Kontrol

Kadali jauh

Lebar panto, korsi bisa ngaliwat

Sahenteuna 58 cm

Ieu suites pikeun ranjang

Jangkungna ranjang ti 9 cm nepi ka 70 cm

produk

Korsi mindahkeun pasien angkat listrik ieu angkat listrik sareng catu daya batré, beurat beban maksimal nyaéta 150 kg, 330 lbs.Éta waterproof, jadi korsi bisa dipaké salaku korsi mandi keur ditumpurkeun.
Éta multifungsi, éta tiasa dianggo salaku angkat sabar, korsi mindahkeun pasien, korsi commode, korsi mandi, korsi roda.

Kumaha ngajalankeunana?

Éta kadali jauh, aya tombol kakuatan on / off handapeun footstep nu.Pamaké ngan pencét heula teras nganggo pangendali jarak jauh kami pikeun ngajalankeun angkat atanapi kahandap.
Punten ogé pencét deui upami anjeun hoyong mareuman.

Fitur

1) Cecekelan dina duanana sisi hareup jeung sisi pungkur, handles anu foldable.Éta bisa ditunda tilu posisi up-datar-handap.Séred tombol dina cecekelan bisa ngarobah posisi handles.Caregivers bisa nyorong korsi ti dua sisi.
2) Ngadalikeun jarak jauh.Saatos kakuatan dina korsi ku mencét tombol handapeun footstep, pamaké bisa ngangkat korsi atawa ngantep eta handap ku controller jauh.
3) bedpan removable handapeun korsi.
4) Kisaran angkat anu langkung luhur, jangkungna korsi tiasa disaluyukeun tina 40 cm dugi ka 70 cm.Ieu cocog pikeun sickbed luhur.
5) Catu daya batré, batréna tiasa dicas deui, Kursi tiasa angkat 500 kali saatos batré dieusi pinuh, nalika korsi korsi kosong.
6) Bisa dipaké salaku korsi makan.Éta tiasa cocog sareng méja makan salaku korsi makan pikeun pasien.
7) Waterproof, tingkat waterproof nyaeta IP44.

Aplikasi

Rumah sakit, bumi, pusat asuhan, klinik, tempat médis umum.

Tegangan / kakuatan

Tegangan nyaéta DC 24V,
kakuatan dipeunteun nyaéta 96 W,
Volume batréna nyaéta 4000 mAh.

Tegangan input ti 110 V dugi ka 240 V.
Urang tiasa nyayogikeun sagala jinis colokan di dunya.

Bungkusan

Karton packing, hiji sapotong dikemas dina hiji karton, ukuran karton téh 90 * 62 * 30cm. Beurat kotor nyaeta 32 kg,

Paméran anu urang milu

xfby2
xfby3

  • saméméhna:
  • Teras: