Gampang ditunda korsi mindahkeun calana sabar urang

Katerangan pondok:

Modél ieu XFL-QX-YW03, Ieu korsi mindahkeun lift listrik, sagigireun fungsi dasar ngangkat sarta mindahkeun sabar, alat ieu boga fungsi husus - ngagantung up sabar hayu imbit sabar urang ninggalkeun korsi jeung gampang pikeun caregiver ditunda na / calana na nalika toileting.


Rincian produk

Tag produk

Video produk

spésifikasi

Ngaran Produk

Korsi mindahkeun pasien angkat listrik

Modél No.

XFL-QX-YW03

Bahan

Beusi, Plastik, Nylon

beurat loading maksimum

150 kg

Sasayogian tanaga

Batré, tiasa dieusi deui

kakuatan dipeunteun

96 W

Voltaseu

DC 24 V

Rentang angkat

Jok: 25 cm, ti 40 cm nepi ka 65 cm.

Ngangkat luhur: 29 cm

Diménsi

198 * 72,5 * 54,5 cm

Tingkat tahan cai

IP44

Aplikasi

Imah, rumah sakit, panti jompo

Fitur

Angkat listrik

Fungsi

Mindahkeun pasien / angkat pasien / wc / korsi mandi / korsi roda

Patén

Sumuhun

kabayang

Dua roda hareup kalayan rem

Lebar panto, korsi bisa ngaliwat

Sahenteuna 55 cm

Ieu suites pikeun ranjang

Jangkungna ranjang ti 11 cm nepi ka 72 cm

Batré

Dua batré

Kalayan kutang angkat luhur

Sumuhun

Kalawan cushion lemes individu

Sumuhun

Janten suite pikeun pasien paralisis serius, gampang nyabut calana pasén pikeun jamban pikeun pengasuh.

444

Modél ieu ngembang tina Modél XFL-QX-YW01-1, sagigireun fungsi modél XFL-QX-YW01-1, Éta ngagaduhan fitur-fitur énggal, nyaéta kalayan set angkat luhur, panyawat biasana ngagaduhan masalah pikeun ngangkat pasien. sarta ogé hésé nempatkeun kaluar calana sabar pikeun toileting, husus dina kasus nu sabar beurat, tapi model ieu ngabéréskeun masalah ieu, éta bisa ngangkat awak sabar sarta ngantep imbit sabar ninggalkeun korsi, leuwih merenah pikeun nurser mun cabut patén-paténna.

Keunggulan Kami

1) High ngangkat rang 33 cm, jangkungna korsi bisa disaluyukeun tina 40 cm nepi ka 73 cm, éta cocog pikeun sickbed leuwih luhur.
2) More release pikeun caregivers, leuwih gampang perawat pasien serius.
3) Batré Powered, tegangan DC 24, leuwih kaamanan.
4) Ieu mesin mesin, teu ngangkat hidrolik, jadi teu cairan minyak kaluar, gampang bersih pikeun sapopoé ngajaga.
5) Multi-fungsi, éta korsi mindahkeun listrik, korsi pancuran, korsi commode, korsi roda.
6) Angkat listrik, tapi sanés ngangkat manual, janten trending énggal.
7) fungsi waterproof, IP44 tingkat korsi.
8) kabayang Universal kalawan ngonci, leuwih aman pikeun ditumpurkeun sarta gampang ngadalikeun korsi.
9) Lemes removable cushion pikeun kanyamanan sedentary.
10) Backrest ngajadikeun deui sabar urang leuwih release.

Aplikasi

1 Rumah Sakit, 2 Puseur asuhan 3 Imah

sadasdasdadasdsadsadsagdsa(1)

Dimensi produk

Lebar: 545mm Panjangna: 725mm Jangkungna:1700mm

Ukuran XFL-QX-YW03

FAQ

1) Naon MOQ anjeun?
MOQ kami nyaéta 1 sapotong
2) Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén
Kami produsén
3) Dimana anjeun lokasina?
Kami lokasina di Xiamen Cina
4) Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?
Yakin, palabuhan hawa pangdeukeutna kami nyaéta bandara xiamen, anjeun tiasa ku hawa dugi ka kota kami teras kami bakal ngajemput anjeun ti palabuhan hawa, sareng kota kami ogé ngagaduhan stasiun hujan gancang, anjeun ogé tiasa sumping ku hujan upami anjeun aya di Cina.


  • saméméhna:
  • Teras: