mesin pancuran otomatis pikeun manula

Katerangan pondok:

Bubuka
Mesin Pancuran Otomatis pikeun Sepuh, mandi ti sirah ka toe, beberesih sareng urut peryogi dina hiji léngkah.Anjeun tiasa ngarasakeun pancuran sorangan tanpa bantuan ti batur.Cocog jeung rumah sakit, imah senior, imah pikeun manula, gyms, kolam renang, imah pribadi, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Data Téknis

Ngaran Produk:mesin mobil pancuran manusa
model:XFL-LWY-XZ001
Bahan:Stainless steel, silikon urut scrubber
warna:Pérak atawa ngaropéa
Ukuran:Ukuran 46 x 22 x 180 cm

Voltaseu:15 v tegangan low
MOQ:1 sapotong
istilah pamayaran:T/T, L/C
Waktos pangiriman:30 lembar pikeun 20 poé, éta gumantung kana kuantitas urutan.
Bungkusan:kotak karton kuat.

rinci produk

xfaa4

scrubber urut silicone ramah-kulit, 360 derajat rotasi bébas, 1,8 méter bébas luhur jeung ka handap. Elastic tékstur lemes sareng nyaman.

The handrails dina dua sisi ngajaga mandi aman.
Hiji tombol darurat dilengkepan deukeut tungtung handap mesin, pamaké bisa mencet eta pikeun pitulung sakali ragrag ka handap.

xfaa5
xfaa6

FAQ

Q: naon jaminan produk anjeun?
Garansi produk kami 12 bulan.
Q: Dupi abdi tiasa meunang diskon lamun kuring mesen jumlah badag
Leres, éta gumantung kana kuantitas pameseran anjeun, langkung seueur diskon langkung seueur
P: upami urang henteu mendakan naon anu urang peryogikeun dina halaman wéb anjeun, naon anu kedah urang laksanakeun?
Anjeun tiasa ngirim kami parameter sareng gambar ka kami, kami bakal parios éta pikeun anjeun.
Q: kumaha upami waktos pangiriman?
Lamun urang boga stock, urang bisa ngirim Anjeun barang dina 3 poé gawé, lamun urang teu boga stock, umumna eta perlu 10 nepi ka 30 poé.
Q: naon anjeun MOQ
MOQ kami mangrupikeun sapotong.
Q: naon istilah jeung kaayaan pembayaran anjeun?
Kami tiasa nampi T / T, L / C, jaminan perdagangan, serikat barat.
Q: jam sabaraha anjeun ngamimitian gawé?
Palayanan palanggan bakal 24 jam online sadinten
Q: Naon anu anjeun lakukeun lamun barang urang rusuh
Coba pikeun minuhan sarat pamaké.Upami aya sarat khusus sareng kedah réngsé sateuacanna, perusahaan urang khusus tiasa ngatur produksi sareng instalasi, sareng narékahan pikeun nyumponan kabutuhan pangguna.
Q: Kumaha pikeun mastikeun kaamanan dana?
A platform pihak katilu 100% ngajamin dana meuli urang aman, kualitas alus narima dina waktu.
Q: Dupi workmanship anjeun nepi ka standar?
Precision prosés bahan saluyu ketat sareng produksi standar internasional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali